fbpx

3.397,- ekskl. moms

Dronebevis 1A

Flyv professionelt med droner op til 1,5kg i byen. Dette kursus tager 2 dage hvor du lærer al den nødvendige teori for at kunne håndtere en drone korrekt og sikkert. Uddannelsen afsluttes med en skriftlig prøve som giver dig et kategori 1A dronebevis.

Skal du have dronebevis?

Et dronebevis er til dig som ønsker at flyve erhvervsmæssigt og professionelt med din drone i byen. 

Du skal ikke have bevis hvis du er hobbybruger eller udelukkende flyver uden for byerne. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

Med et dronebevis har du de samme beføjelser uden for byerne og må også her flyve tættere på lufthavne og større veje.

Det må du med dronebevis 1A

Med et dronebevis må du udføre professionelle drone flyvninger med din drone i byen. Dronebeviset giver dig blandt andet lov til at:

  • Flyve med droner helt op til 1,5kg.
  • Flyve ind til 2km fra lufthavne og militærlufthavne.
  • Flyve højere op end 120 meter langs objekter.
  • Flyve tættere på offentlige veje, motorveje og jernbaner, samt mulighed for at overflyve disse ved tilladelse fra infrastrukturforvalteren.
  • Flyve i bymæssig bebyggelse.
  • Overflyve mennesker som har givet accept, dog ikke større folkemængde uden særlig tilladelse.

Lektionsplan

Uddannelsen for dronebevis kategori 1A varer 2 dage.

De to dage ligger lige efter hinanden og indeholder alt det teoretiske undervisning du får brug for, samt den teoretiske prøve som giver dig et kategori 1A bevis.

Lektionsplanen kan suppleres med ekstra praktisk flyvetræning, natflyvning eller virksomhedsspecifikke moduler til f.eks. vindmølleinspektion, broinspektion, kortlægning, m.m.

Dag 1 - Teori

Teoretisk undervisning opdelt i 2 moduler:
Modul 1: Lovgivning, regler & privacy.
Modul 2: Kortlæsning, Kommunikation, meteorologi & NOTAM.

Dag 2 - Teori

Teoretisk undervisning opdelt i 2 moduler:
Modul 1: Dronens teknisk, software & forebyggelse af ulykker.
Modul 2: Sikkerhedprocedurer, risikoanalyse, human factors, driftshåndbog, flyveplanlægning & afsluttende teoretisk prøve.

Adgangskrav

  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage på uddannelsen.
  • Du skal kunne læse og forstå dansk. (Med undtagelse af hold på engelsk, hvor du skal kunne læse og forstå engelsk).
  • Du skal have et personligt NemID og billede ID som kørekort/pas.
  • Du skal have et helbred som gør dig i stand til at føre dronen på betryggende vis.

For at kunne deltage på uddannelsen skal du have flyveerfaring i form af mindst 5 timers flyvning fordelt over minimum 15 flyvninger. 

Den teoretisk prøve

På den sidste uddannelsesdag aflægger du teoriprøve. Teoriprøven tages elektronisk på MyDroneAcadmy’s iPad system og du får derpå øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. 

Du kan først aflægge teoriprøve ved uddannelsens afslutning. Består du ikke teoriprøven i første forsøg kan du med vores beståelsesgaranti tage op til 2 omprøver kvit og frit. Består du ikke efter 3. forsøg skal du gennemgå et nyt teoretisk uddannelsesforløb. 99% består dog teoriprøven i første forsøg. 

Efter du har bestået teoriprøven får du udstedt dronebevis 1A og må flyve droner op til 1,5 kg i bymæssigt område. Efter teoriprøven kan du arrangere aflæggelse af en praktisk prøve og blive godkendt til at flyve droner op til 7 eller 25 kg.

Højeste kvalitet

Vi ønsker at give dig den bedste mulige uddannelse og oplevelse når du er på kursus hos os. Vores uddannelsesmateriale bliver opdateret jævnligt for at holde det ajour med nuværende regler og lovgivning

Vi stiller iPads til rådighed under hele uddannelsen med uddannelsesmateriale og software som løbende bliver opdateret med nyeste indhold.

Vores smarte iPad system giver din instruktør mulighed for at åbne links, dokumenter og teoriprøver på din iPad så du nemt kan følge med og fokuserer på indholdet.

Nemt uddannelsesforløb

Det skal være nemt og overskueligt at blive uddannet drone-pilot.

Vi har udviklet uddannelsesmappen hvor du kan se hvor langt du er i din uddannelse og hvad næste skridt i den er.

Dine prøveresultater er tilgængelige med det samme så du kan følge dine fremskridt fra første midtvejstest til den endelige teoriprøve.

Alle dokumenter som certifikater og dronebevis er tilgængelige for download så snart det er udstedt.

Garanti for god uddannelse

Vi er selvsikre nok til at love dig, at du får Danmarks
bedste dronepilot uddannelse hos MyDroneAcademy.

Vi garanterer derfor for vores uddannelse, hvilket betyder at du som kursist kan føle dig 100% i dit valg når du vælger os som undervisere til din dronebevisuddannelse.

Beståelsesgaranti

Består du ikke teoriprøven i første omgang kan du tage op til 2 omprøver uden ekstra gebyrer.

Tilfredshedsgaranti

Vi tror så meget på at vi tilbyder en super uddannelse at vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Forsikret under uddannelse

Du er dækket af MyDroneAcademy’s forsikring mens du er under uddannelse.

Gratis holdskifte

Der dukker ofte noget uforudset op i hverdagen, og det er vi fuldt forståelige for. Du kan derfor til enhver tid skifte hold helt gratis.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

David Schumann

Jeg deltog i kursus hos MyDroneAcademy i foråret 2017 i Kolding Det var et intenst weekend kursus. vi var et hold bestående af kollegaer fra Photocare.

Mathias Holm
Super kursus. Kanon lækker frokost med højtbelagt smørrebrød, alt hvad man kunne drikke af kaffe, vand, juice, sodavand osv. Dennis forsøgte at gøre det underholdende da noget af det er lidt tungt stof der skal gennemlæses og alle bestod kurset. Der er god tid til at gå alt igennem og derudover også tid til at snakke om apps, diverse situationer osv. Klar anbefaling herfra.