fbpx

5.397,- ekskl. moms

Dronebevis 1B & 2

Flyv professionelt med droner op til 25 kg i byen. Denne pakke indeholder vores 2 dages teoretiske kursus til kategori 1A samt 1 dags praktisk træning + prøve, som giver dig et kategori 1B & 2 dronebevis.

Skal du have dronebevis?

Dronebeviset er til dig som ønsker at flyve erhvervsmæssigt og professionelt med din drone i byen.

Du skal ikke have dronebevis hvis du er hobbybruger eller udelukkende flyver uden for byerne. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

Med et dronebevis har du de samme beføjelser uden for byerne og må også flyve tættere på lufthavne og større veje.

Det må du med dronebevis 1B/2

Med et dronebevis kategori 1B/2 må du udføre professionelle drone flyvninger i byen. Dronebeviset giver dig blandt andet lov til at:

  • Flyve med droner op til 25 kg.
  • Flyve ind til 2 km fra lufthavne og militærlufthavne.
  • Flyve højere op end 120 meter langs objekter.
  • Flyve tættere på offentlige veje, motorveje og jernbaner, samt mulighed for at overflyve disse ved tilladelse fra infrastrukturforvalteren.
  • Flyve i bymæssig bebyggelse.
  • Overflyve mennesker som har givet accept, dog ikke større folkemængde uden særlig tilladelse.

Lektionsplan

Varighed for dronebevis kategori 1B/2 uddannelsen er 3 dage.

De første to dage ligger i umiddelbar forlængelse af hinanden og indeholder alt den teoretiske undervisning. De 2 dage afsluttes med en teoretisk prøve, som giver dig et kategori 1A bevis.

Denne praktiske prøve afholdes separat og bookes ind på et valgfrit praktisk hold i vores kalender på et senere tidspunkt. Er du klar med det samme, er der ofte en praktisk prøve allerede på tredjedagen, dvs. dagen lige efter teoriprøven. Når den Praktiske prøve er fuldført vil dit 1A Dronebevis blive opgraderet til et 1B/2 Dronebevis.

Lektionsplanen kan suppleres med praktisk flyvetræning, natflyvning eller virksomhedsspecifikke moduler til f.eks. vindmølleinspektion, broinspektion, kortlægning, m.m.

Dag 1 - Teori

Teoretisk undervisning opdelt i 2 moduler:
Modul 1: Lovgivning, regler & privacy.
Modul 2: Kortlæsning, Kommunikation, meteorologi & NOTAM.

Dag 2 - Teori

Teoretisk undervisning opdelt i 2 moduler:
Modul 1: Dronens teknisk, software & forebyggelse af ulykker.
Modul 2: Sikkerhedprocedurer, risikoanalyse, human factors, driftshåndbog, flyveplanlægning & afsluttende teoretisk prøve.

Dag 3 - Praktiske Øvelser

Praktisk flyvetræning opdelt i 2 moduler samt prøve:
Modul 1: Praktisk flyvetræning, sikkerhedsbriefing, kalibrering & tjek af udstyr.
Modul 2: Praktisk flyvetræning & afsluttende praktisk prøve.

Adgangskrav

  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage på uddannelsen.
  • Du skal kunne læse og forstå dansk. (Med undtagelse af hold på engelsk, hvor du skal kunne læse og forstå engelsk).
  • Du skal have et personligt NemID og billede ID som kørekort/pas.
  • Du skal have et helbred som gør dig i stand til at føre dronen på betryggende vis.

For at kunne deltage på uddannelsen skal du have flyveerfaring i form af mindst 5 timers flyvning fordelt over minimum 15 flyvninger. 

For at fuldføre uddannelsen til dronebevis 1B/2 som indeholder en 1 dag med praktisk uddannelse og prøve, skal du have bestået den teoretiske del af uddannelsen som er basis for kategori 1A.

Den teoretisk prøve

På den sidste uddannelsesdag aflægger du teoriprøve. Teoriprøven tages elektronisk på MyDroneAcadmy’s iPad system og du får øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. 

Du kan først aflægge teoriprøven ved uddannelsens afslutning. Består du ikke teoriprøven i første forsøg, kan du med vores beståelsesgaranti tage op til 3 prøver kvit og frit. Består du ikke efter 3. forsøg, skal du gennemgå et nyt teoretisk uddannelsesforløb. 99% består dog teoriprøven i første forsøg. 

Efter du har bestået teoriprøven får du udstedt dronebevis 1A og må flyve droner op til 1,5 kg i bymæssigt område. Efter teoriprøven kan du opgraderer din uddannelse og blive godkendt til at flyve droner op til 7 eller 25 kg. Se mere under praktisk prøve.

Den praktiske prøve

For at få dronebevis til kategorierne 1B og 2 skal du bestå en praktisk prøve. Før du kan komme til den praktisk flyveprøve skal du have bestået teoriprøven. Du skal selv medbringe drone i korrekt vægtklasse til den praktisk prøve. Eventuel lejedrone kan ikke benyttes til den praktiske prøve.

Der er én praktisk prøve inkluderet i prisen. Prøven skal sikre, at du har den fornødne viden og overskud til at håndtere dronen samt nødvendig viden indenfor lovgivning, flyveplanlægning og eventuelle nødsituationer.

Den praktisk prøve kræver at du kan dokumenterer minimum 5 timers flyvning med 15 landinger over de seneste 12 måneder og foregår i ATTI mode (flyvning med GPS deaktiveret). Prøven er krævende og vi anbefaler at du som minimum har 10-15 timers flyveerfaring i ATTI mode.

Nemt uddannelsesforløb

Vi mener, at det skal være nemt og overskueligt at blive uddannet som godkendt dronepilot og har derfor udviklet uddannelsesmappen. Der har du adgang til alt relevant materiale, som vil hjælpe dig med at forberede dig bedst muligt til undervisningen og teoriprøven.

Du får adgang til uddannelsesmappen, når du har købt et kursus og der er ingen tidsbegrænsning i adgangen efter din uddannelse. Der er også her du vil afvikle din teoriprøve, samt uploade diverse materiale vi skal bruge i forbindelse med dit Dronebevis.

Højeste kvalitet

Vi ønsker ikke alene at give dig den bedst mulige uddannelse, vi ønsker også, at uddannelsen skal være en god oplevelse og et forum til at udvide dit netværk. Vores uddannelsesmateriale bliver jævnligt opdateret for at holde det ajour med nuværende regler og lovgivning.

Vi stiller iPads til rådighed under hele uddannelsesforløbet med uddannelsesmateriale og software, som løbende bliver opdateret med det nyeste indhold. Vores smarte iPad system giver din instruktør mulighed for at åbne links, dokumenter og teoriprøver på din iPad, så du nemt kan følge med og fokusere på indholdet

Du kan også blive medlem af en lukket Facebook, hvor du kan dele erfaringer og ideer med andre professionelle Droneførere, der alle har det tilfælles, at de er certificerede.

MyDroneAcademy’s Trygshedsgaranti

Vi er sikre på, at du får Danmarks bedste dronepilot uddannelse  hos MyDroneAcademy.

Vi stiller derfor 4 garantier for vores uddannelse, hvilket betyder, at du som kursist kan føle dig 100% tryg i dit valg, når du vælger os som leverandør af din dronebevisuddannelse.

Kvalitetsgaranti

Vi sælger ikke HW/SW.  Vi har udelukkende fokus på din uddannelse, derfor kan vi garanterer dig kvalitet i særklasse.

Tilfredshedsgaranti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – du skal bare sige til inden du påbegynder teoriprøven.

Beståelsesgaranti

Næsten alle består teoriprøven første gang – men skulle du være uheldig, kan du gå op 2 gange mere uden merpris.

Prisgaranti

Kan du finde et tilsvarende produkt til en lavere pris, får du et tilgodebevis på differencen + 300,-

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

David Schumann

Jeg deltog i kursus hos MyDroneAcademy i foråret 2017 i Kolding Det var et intenst weekend kursus. vi var et hold bestående af kollegaer fra Photocare.

Jan Bøger
Har været et meget lærerigt kursus, hvor undervisning foregik meget professionelt. Underviseren var særdeles kyndig