fbpx

6.397,- ekskl. moms

Dronebevis 1A, 1B & 2 + Natflyvning

Flyv professionelt med droner op til 25kg i byen samt om natten. Dette kombo-tilbud indeholder vores 3-dages kursus til kategori 1B & 2 dronebevis samt natpåtegningsuddanelsen så du kan flyve om natten. Du sparer 3.000,- i forhold til separat tilmelding.

Skal du have dronebevis?

Dronebeviset er til dig som ønsker at flyve erhvervsmæssigt og professionelt med din drone i byen. 

Du skal ikke have dronebevis hvis du er hobbybruger eller udelukkende flyver uden for byerne. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

Med et dronebevis har du de samme beføjelser uden for byerne og må også her flyve tættere på lufthavne og større veje.

Adgangskrav

  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage på uddannelsen.
  • Du skal kunne læse og forstå dansk. (Med undtagelse af hold på engelsk, hvor du skal kunne læse og forstå engelsk).
  • Du skal have et personligt NemID og billede ID som kørekort/pas.
  • Du skal have et helbred som gør dig i stand til at føre dronen på betryggende vis.

For at kunne deltage på uddannelsen skal du have flyveerfaring i form af mindst 5 timers flyvning fordelt over minimum 15 flyvninger. 

For at fuldføre uddannelsen til dronebevis 1B/2 som indeholder en 1 dag med praktisk uddannelse og prøve, skal du have bestået den teoretiske del af uddannelsen som er basis for kategori 1A.

Den teoretisk prøve

På den sidste uddannelsesdag aflægger du teoriprøve. Teoriprøven tages elektronisk på MyDroneAcadmy’s iPad system og du får derpå øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. 

Du kan først aflægge teoriprøve ved uddannelsens afslutning. Består du ikke teoriprøven i første forsøg kan du med vores beståelsesgaranti tage op til 2 omprøver kvit og frit. Består du ikke efter 3. forsøg skal du gennemgå et nyt teoretisk uddannelsesforløb. 99% består dog teoriprøven i første forsøg. 

Efter du har bestået teoriprøven får du udstedt dronebevis 1A og må flyve droner op til 1,5 kg i bymæssigt område. Efter teoriprøven kan du arrangere aflæggelse af en praktisk prøve og blive godkendt til at flyve droner op til 7 eller 25 kg.

Den praktiske prøve

For at få dronebevis til kategorierne 1B og 2 skal du bestå en praktisk prøve. Før du kan komme til den praktisk flyveprøve skal du have bestået teoriprøven. Du skal selv medbringe drone i korrekt vægtklasse til den praktisk prøve. Eventuel lejedrone kan ikke benyttes til den praktiske prøve.

Der er én praktisk prøve inkluderet i prisen. Prøven skal sikre at du har den fornødne viden og overskud til at håndtere dronen, lovgivning, flyveplanlægning og eventuelle nødsituationer.

Den praktisk prøve kræver at du kan dokumenterer minimum 5 timers flyvning med 15 landinger over de seneste 12 måneder og foregår i ATTI mode (flyvning med GPS deaktiveret).

Prøven er krævende og vi anbefaler at du som minimum har 10-15 timers flyveerfaring i ATTI mode.

Natflyvning

Uddannelsen består af 5 lektioner samt en praktisk prøve som afvikles samme aften/nat. Den starter ca. 3 timer før solnedgang og fortsætter ud på natten med praktisk prøve i mørke.

Når den praktiske prøve er bestået udstedes der et nyt dronebevis til dig med natpåtegning.

Natpåtegningen dækker alle dronekategorier og følger med i forbindelse med en eventuelt opgradering til højere kategori.

Garanti for god uddannelse

Vi er selvsikre nok til at love dig, at du får Danmarks
bedste dronepilot uddannelser hos MyDroneAcademy.

Vi garanterer derfor for vores uddannelse, hvilket betyder at du som kursist kan føle dig 100% i dit valg når du vælger os som undervisere til din dronebevisuddannelse.

Beståelsesgaranti

Består du ikke teoriprøven i første omgang kan du tage op til 2 omprøver uden ekstra gebyrer.

Tilfredshedsgaranti

Vi tror så meget på at vi tilbyder en super uddannelse at vi tilbyder fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Forsikret under uddannelse

Benytter du MyDroneAcademys udstyr er du dækket af vores forsikring mens du er under uddannelse. 

Gratis holdskifte

Der dukker ofte noget uforudset op i hverdagen, og det er vi fuldt forståelige for. Du kan derfor til enhver tid skifte hold helt gratis.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Stefan Kai Nielsen
Yderst kompetent undervisning som mundede ud i, at alle blev certifiserede dronepiloter, selv en gammel knark som mig 😉
Kim Thorsø
Fantastisk god og dygtig underviser. Gode undervisningsfaciliteter.