fbpx

5-års Jubilæumstilbud – Book nu*

Dronebevis 1B/2+Nat  kr. 4.297,-

Flyv professionelt med droner op til 25 kg i byen samt om natten. Dette kombo-tilbud indeholder vores 3-dages kursus til kategori 1B/2 dronebevis samt natpåtegningsuddanelsen, så du kan flyve om natten. Du sparer 3.000,- i forhold til separat tilmelding.

*Bestil inden 30. november 2019 og afslut uddannelsen inden 1. juli 2020. Alle priser
tillægges moms.

Skal du have dronebevis?

Et dronebevis er til dig, som ønsker at flyve erhvervsmæssigt og professionelt med din drone i byen. 

Du skal ikke have bevis, hvis du er hobbybruger eller udelukkende flyver uden for byerne. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

Med et dronebevis har du de samme beføjelser uden for byerne, samt adgang til at flyve i områder der ligger tættere på lufthavne og større veje.

Adgangskrav

  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage på uddannelsen.
  • Du skal kunne læse og forstå dansk. (Med undtagelse af hold på engelsk, hvor du skal kunne læse og forstå engelsk).
  • Du skal have et personligt NemID og billede ID som kørekort/pas.
  • Du skal have et helbred som gør dig i stand til at føre dronen på betryggende vis.

For at kunne deltage på uddannelsen skal du have flyveerfaring i form af mindst 5 timers flyvning fordelt over minimum 15 flyvninger. 

For at fuldføre uddannelsen til dronebevis 1B/2 som indeholder en 1 dag med praktisk uddannelse og prøve, skal du have bestået den teoretiske del af uddannelsen, som er basis for kategori 1A.

Den teoretisk prøve

På den sidste uddannelsesdag aflægger du teoriprøve. Teoriprøven tages elektronisk på MyDroneAcadmy’s iPad system og du får øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. 

Du kan først aflægge teoriprøven ved uddannelsens afslutning. Består du ikke teoriprøven i første forsøg, kan du med vores  beståelsesgaranti tage op til 3 prøver kvit og frit. Består du ikke efter 3. forsøg, skal du gennemgå et nyt teoretisk uddannelsesforløb. 99% består dog teoriprøven i første forsøg. 

Efter du har bestået teoriprøven får du udstedt dronebevis 1A og må flyve droner op til 1,5 kg i bymæssigt område. Efter teoriprøven kan du opgraderer din uddannelse og blive godkendt til at flyve droner op til 7 eller 25 kg. Se mere under praktisk prøve.

Den praktiske prøve

For at få dronebevis til kategorierne 1B og 2 skal du først bestå teoriprøven (1A) og efterfølgende bestå en praktisk prøve. Du skal selv medbringe drone i korrekt vægtklasse til den praktisk prøve. Eventuel lejedrone kan ikke benyttes til den praktiske prøve.

Der er én praktisk prøve inkluderet i prisen. Prøven skal sikre, at du har den fornødne viden og overskud til at håndtere dronen samt nødvendig viden indenfor lovgivning, flyveplanlægning og eventuelle nødsituationer.

Den praktisk prøve kræver, at du kan dokumenterer minimum 5 timers flyvning med 15 landinger over de seneste 12 måneder og foregår i ATTI mode (flyvning med GPS deaktiveret). Prøven er krævende og vi anbefaler at du som minimum har 10-15 timers flyveerfaring i ATTI mode.

Natflyvning

Uddannelsen består af 5 lektioner samt en praktisk prøve, som afvikles samme aften/nat. Den starter ca. 3 timer før solnedgang og fortsætter ud på natten med praktisk prøve i mørke.

Når den praktiske prøve er bestået, udstedes der et nyt dronebevis til dig med natpåtegning.

Natpåtegningen dækker alle dronekategorier og følger med i forbindelse med en eventuelt opgradering til højere kategori.

MyDroneAcademy’s Trygshedsgaranti

Vi er sikre på, at du får Danmarks bedste dronepilot uddannelse  hos MyDroneAcademy.

Vi stiller derfor 4 garantier for vores uddannelse, hvilket betyder, at du som kursist kan føle dig 100% tryg i dit valg, når du vælger os som leverandør af din dronebevisuddannelse.

Kvalitetsgaranti

Vi sælger ikke HW/SW.  Vi har udelukkende fokus på din uddannelse, derfor kan vi garanterer dig kvalitet i særklasse.

Tilfredshedsgaranti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – du skal bare sige til inden du påbegynder teoriprøven.

Beståelsesgaranti

Næsten alle består teoriprøven første gang – men skulle du være uheldig kan du gå op 2 gange mere uden merpris.

Prisgaranti

Kan du finde et tilsvarende produkt til en lavere pris, får du et tilgodebevis på differencen + 300,-

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Klaus Krogh
Det har været en meget konstruktiv oplevelse, at deltage i dette kursus på My Drone Akademy, og stor ros til Dennis på hans behagelige måde at undervise på. Også dejligt at møde andre kursister fra vidt forskellige områder. Kan klart anbefale til andre at vælge My Drone Akademy. Ses snart igen til erhvervsdrone uddannelsen.
Jens Dyndegaard
Super godt planlagt kursus fra tilmelding til slut. God lære og god til at give informationer.