fbpx

3.497,- ekskl. moms

Fixed Wing

Med Fixed Wing uddannelsen bliver du godkendt til at flyve med din fastvingede drone. Uddannelsen kan tages samtidig med vores dronebevisuddannelse til multirotor, eller tages som et tillægsmodul til dig som allerede er indehaver af et dronebevis.

Kategorier til dronebevis

Der er 3 forskellige dronebevis kategorier som hver især beskriver hvilken vægtklasse drone det er tilladt at flyve med.

Den mindste klasse er 1A efterfulgt af 1B og til sidste 2. Har du et dronebevis 1B må du også flyve droner i kategori 1A og med dronebevis 2 må du flyve droner i alle 3 dronekategorier.

Vægten er take-off vægt, altså dronen inklusive batterier, kamera og hvad der ellers skulle være monteret.

Kategori 1A

Fixed Wing uddannelsen kan tages som et tillæg til en igangværende uddannelse eller et eksisterende dronebevis. Her skal du deltage i teoriundervisning bestående af ét modul på 4 lektioner svarende til ca. 4 timers.

Har du ikke et Dronebevis i dag, og har du kun brug for Fixed Wing 1A, kan du også erhverve dronebeviset til dette for sig selv. Uddannelsen varer så 2 dage fra kl. 9-16. 

Uddannelsen afsluttes med at du skal bestå en teoriprøve bestående af 30 spørgsmål, hvor du skal svare rigtigt på minimum 24 spørgsmål.

Kategori 1B & 2

Har du brug for at flyve med droner op til enten 7 kg (Fixed Wing 1B) eller op til 25 kg (Fixed Wing 2), skal du udover teoriundervisning og teoriprøve også deltage i praktisk undervisning bestående af 1 dags varighed. Du skal ydermere også bestå en praktisk prøve. 

Bemærk at det kræver en særlig tilladelse fra Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen for at flyve kategori 1B og 2 droner inde i byen. 

1B og 2 uddannelsen giver dig dog mulighed for at komme tættere på veje m.m. og overflyve disse uden for byen, uden at skulle indhente en særlig tilladelse.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Jan Bøger
Har været et meget lærerigt kursus, hvor undervisning foregik meget professionelt. Underviseren var særdeles kyndig
Karsten Iversen
Super godt kursus. De formår at give opgaver og historier i et godt mix, så det kan forstås og huskes.Rart at have et sted efterfølgende, at kunne logge ind og følge med i regler og genopfriske, når jeg har brug for dette.