fbpx

3.497,- ekskl. moms

Fixed Wing

Med Fixed Wing uddannelsen bliver du godkendt til at flyve med din fastvingede drone. Uddannelsen kan tages samtidig med vores dronebevisuddannelse til multirotor, eller tages som et tillægsmodul til dig som allerede er indehaver af et dronebevis.

Fixed Wing dronebevis kategorier

Der er 3 forskellige Fixed Wing dronebevis kategorier (på samme måde som der er 3 kategorier inden for den mere almindelige multirotor drone), som hver især beskriver hvilken vægtklasse Fixed Wing drone, det er tilladt at flyve med.

Den mindste klasse er 1A efterfulgt af 1B og 2. Har du et dronebevis 1B må du også flyve droner i kategori 1A og med dronebevis 2 må du flyve droner i alle 3 dronekategorier.

Vægten er take-off vægt, altså dronen inklusive batterier, kamera og hvad der ellers skulle være monteret.

Fixed Wing Kategori 1A

sFixed Wing uddannelsen kan tages som et tillæg til en igangværende uddannelse eller et eksisterende dronebevis. Her skal du deltage i teoriundervisning bestående af ét modul på 4 lektioner svarende til ca. 4 timer.

Har du ikke et Dronebevis i dag, og har du kun brug for Fixed Wing 1A, kan du også erhverve dronebeviset specifikt til denne type. Uddannelsens varighed er 2 dage fra kl. 9-16. 

Uddannelsen afsluttes med at du skal bestå en teoriprøve bestående af 30 spørgsmål, hvor du skal svare rigtigt på minimum 24 spørgsmål.

Fixed Wing kategori 1B & 2

Har du brug for at flyve med Fixed Wing droner op til enten 7 kg (Fixed Wing 1B) eller op til 25 kg (Fixed Wing 2), skal du udover teoriundervisning og teoriprøve også deltage i praktisk undervisning bestående af 1 dags varighed. Du skal ydermere også bestå en praktisk prøve. 

Bemærk at det kræver en særlig tilladelse fra Trafik,- Bygge- og Boligstyrelsen for at flyve kategori 1B og 2 droner inde i byen. 

1B og 2 uddannelsen giver dig dog mulighed for at flyve tættere på veje m.m. og overflyve disse uden for byen, uden at skulle indhente en særlig tilladelse.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Ngoc Phuoc Vu
Jeg har haft god oplevelse på 3 dagskurs hos MyDroneAcademy.Instruktør er god til at formidle stof og hjælpsom.Jeg består teori test med 96,7%.Jeg anbefaler gerne MyDroneAcademy til andre.
Keld Andersen
Dronesupport Fyn/DK
Dygtig underviser, med mange års erfaring som dronepilot og fotograf.