fbpx

Flyvetræning & privatundervisning

Flyvetræning

Til dig der føler du at du mangler lidt flyveerfaring inden flyveprøven eller at du generelt godt kunne noget øvelse i ordentlige omgivelser. Med privat eller hold flyvetræning kan du få ekstra flyveerfaring, samt en flyvetræner som kan hjælpe dig med forskellige tips, tricks og øvelser til din flyvning.

Forberedelse til praktisk prøve

Få en personlige flyvetræner som kan hjælpe dig med tips, tricks og øvelser for at blive klar til den praktiske prøve.

Din personlige flyvetræner sørger for at skræddersyet træningsforløb, og kan også bistå dig ved flyvninger i rigtige scenarier.

Privat flyvetræning er et valgfrit tilbud til dem som ønsker at blive hjulpet hele vejen. De fleste kursister klarer flyvetræningen på egen hånd ved hjælp af den praktiske uddannelse i dronebevis uddannelsen.

Læs mere om den praktisk prøve her » 

Ekstra flyveerfaring

Mangler du lidt flyveerfaring, giver vi dig nu mulighed for at tage med ud til vores praktiske flyvedage helt efter behov. Her kan du få lov at flyve i ordentlig omgivelser og sparre med både de andre piloter og instruktøren.

Bliv klar til den praktiske prøve eller hold dine flyve-evner ved lige med en omgang ekstra flyvetræning.

Kom med ud og få noget ekstra flyveerfaring  – du kan booke dig ind for blot 500,- ekskl. moms.

Privat flyvetræning

Når du booker vores personlige flyvetræner, er det 100% dig og din flyvning som er i fokus. Du kan dog vælge at dele den personlige
flyvetræner med et par venner, således at i er en gruppe på 2-4 personer som får glæde af flyvetræningen på samme tid.

Din personlige flyvetræner kan bookes for blot 800,- per time eller med et 6 timers klippekort til kun 3.600,- (Spar 1.200,-)

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Flemming Rasbak
God og kompetent underviser, som forstod at krydre et til tider tørt stof med anekdoter og eksempler fra det virkelige liv.
Patrick Hoxer
Meget kompetent firma, der forstå at få alle med og guide kursister igennem alt det der kræves for lovlig flyvning af droner i Danmark.God blanding af seriøsitet og sjov, få nørdet og kigget på droner i pausen var rigtig hyggeligt. Konstant adgang til uddannelsesmappen er jeg personlig glad for, således kan man hele tiden holde sig obs på den danske dronelovgivning.