fbpx

MyDroneAcademy er den første droneskole som er blevet godkendt og certificeret af Trafik- og Byggestyrelsen, og er klar til at uddanne de første droneoperatører fra 1 september.

Vi har arbejdet hårdt og målrettet siden foråret på at blive certificeret droneskole, så det er lidt af en forløsning at vi nu er den første som kan kalde sig certificeret droneskole.

MyDroneAcademy er nordens største droneskole og blev etableret af Andreas Krickhahn Larsen i efteråret 2014 under firmanavnet BlivDronePilot.nu.

Droneskolen uddanner over 300 drone-piloter om året, men derfor har det ikke været helt uden sved på panden, at blive certificeret droneskole. Selvom vi har et gennemarbejdet uddannelsesmateriale og har uddannet dronepiloter i snart 2 år, har vi skulle udarbejde en komplet manual til Trafik- og Byggestyrelsen over alle vores procedurer i virksomheden, lige fra hvor vi afholder uddannelser henne, til hvordan vi arkiverer mails og dokumenter fra eleverne.

Derfor er det en stor anerkendelse, at Trafik- og Byggestyrelsen nu har valgt os som den aller første certificeret og godkendte Droneskole.

Vi har allerede kalenderen fyldt op med hold, og i næste uge forventes de første elever at få udsted et Dronebevis.