fbpx

Tryghedsgaranti

Hos MyDroneAcademy er du i gode hænder – med MydroneAcademy’s Tryghedsgaranti får du:  Kvalitetsgaranti, Tilfredshedsgaranti, Beståelsesgaranti og Prisgaranti

Kvalitetsgaranti

MyDroneAcademy var de første til at udvikle og tilbyde
professionelle dronepilotuddannelser og vi har uddannet
langt de fleste dronepiloter i Danmark – nemlig mere end
2.500. Vi udvikler og kvalitetssikrer konstant vores
uddannelser og tør godt påstå, at du ikke finder bedre
dronepilotuddannelser end vores. Det er vi stolte over,
ligesom vi er taknemmelige over den tillid, vores mange
kursister viser os!

MyDroneAcademy er godkendt af Trafik-, Bolig- og
Byggestyrelsen og det eneste uddannelsessted i Danmark, der
udelukkende fokuserer på Droneuddannelser. Vi sælger ikke
droner, tilbehør m.m. men er 100% dedikeret til dig og din
dronepilotuddannelse. Derfor kan vi tilbyde dig Danmarks
bedste dronepilotuddannelser.

Tilfredshedsgaranti

Vi lægger en ære i, at tilbyde dig professionel service i absolut topklasse! Derfor er vi også stolte af den meget høje tilfredshed og tillid, som vores kursister viser os.

Med vores Tilfredshedsgaranti får du alle dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med uddannelsen – du skal bare give os besked inden du påbegynder selve teoriprøven.

Tilfredshedsgarantien giver dig også ret til at skifte hold eller overdrage din plads til en anden uden omkostninger – du skal bare give os besked senest 14 dage før kursusstart,

 

Beståelsesgaranti

Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig og næsten alle består teoriprøven første gang. – men  er du uheldig, skal du ikke være bekymret: Beståelsesgarantien betyder nemlig, at du kan gå op hele 2 gange mere uden at skulle betale en krone ekstra

Beståelsesgarantien gælder kun teoriprøver.

Prisgaranti

Hos MyDroneAcademy mener vi ikke, at billigst altid er bedst – men da vi udelukkende fokuserer på uddannelse af Dronepiloter og derfor ikke har omkostninger til alt muligt andet, kan vi faktisk tilbyde dig den bedste kvalitet og service til den laveste pris – de 2.500 Dronepiloter, vi har uddannet, tager ikke fejl.

Hvis du mod forventning finder et identisk kursus hos et andet uddannelsessted godkendt af Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen, får du et tilgodebevis på prisdifferencen + kr. 300,- for din ulejlighed. Eneste betingelse er, at du sender os dokumentation inden kursusstart.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Jesper Teilmann Olesen
Det var et rigtig godt kursus . der var en god stemning og læren var både fuld af informationer man kunne grave i og havde humor.
Jan Bertelsen
Aalborg Multi & Drone Service
MyDroneAcademy tilbyder absolut fagligt dygtige og dedikeret instruktører. Undervisningsmaterialer, metoder, lokaler og "set up" i høj kvalitet. Jeg er rigtig godt tilfreds med min oplevelse, samt udbytte og resultat af mit sidste kursus.