fbpx

Garantier

Hos MyDroneAcademy er du i gode hænder. Slip for bekymringer omkring uddannesen med beståelses- og tilfredshedsgaranti.

MyDroneAcademy Garantier

MyDroneAcademy var den første til at tilbyde dronepilot uddannelser tilbage i 2014 og har med over 1000 uddannede drone-piloter opnået en erfaring som du ikke finder andre steder. Ligeledes er vores uddannelsesmateriale blevet gennemarbejdet og revideret utallige gange. 

Vi er derfor selvsikre nok til at love dig, at du får Danmarks bedste dronepilot uddannelser hos os. Spørg bare vores kursister!

100% Tilfredshedsgaranti

Vi har en meget høj tilfredshed blandt vores kursister, og ligger en ære i at tilbyde dig professionel service i topklasse. Du får derfor 100% tilfredshedsgaranti på alle vores uddannelser.

100% tilfredshedsgaranti vil sige, at hvis du under uddannelsesforløbet ikke føler dig tilfreds, kan du til enhver tid inden teoriprøven springe fra, og få alle dine penge refunderet.  

Her kan du ikke bruge tilfredshedsgarantien: 
Du kan ikke benytte tilfredshedsgarantien, når du først har gennemført uddannelsen og aflagt prøve.

Beståelsesgaranti

Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig, uden at du skal bekymre dig om skjulte gebyrer til omprøver. Derfor garanterer vi dig, at hvis du ikke består din teoriprøve i første forsøg, kan du kvit og frit tage op til to omprøver uden at skulle betale en krone ekstra. 

Her kan du ikke bruge beståelsesgarantien:
Beståelsesgarantien gælder kun teoretiske prøver, og ikke praktiske prøver.

Gratis holdskifte

Der kan nemt dukke uforudsete forhindringer op i hverdagen, og det er vi fuldt forståelige for. Du kan derfor til enhver tid skifte hold helt gratis.

For at skifte hold skal du blot kontakte os, så hjælper vi med at får rykket dig til en nyt hold.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Martin Larsen
Min oplevelse med MyDroneAcademy er kun positivt. Jeg var i december 2017 på drones kursus hos dem, og husker kurset på kr4 dage som lærerigt, spændende og sjovt.
Michael Lyngby
yderst kompetent undervisning i et hyggeligt og intimt selvskab, krydret med historier fra det virkelige liv.