fbpx

Find os her

Lokationer

Hos MyDroneAcademy kan du tage dit dronebevis på hele 6 lokationer rundt om i landet. Vi afholder kurser i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Holstebro & Esbjerg.  Vi kommer også gerne ud til dig og afholder et privat hold

Dronebevis i København

Adresse: Park Allé 380, 2625 Vallensbæk
Når du tager Dronebevis på københavner-holdet, sker det i vores eget undervisningslokale på Park Allé 380 i Vallensbæk. Lokalet er beliggende på samme adresse som Dronevolt.  Der er således rig mulighed for at besøge Dronevolt’s Showroom, med alle de nye og spændende droner fra både DJI samt Drone Volt’s egenudviklede specialdroner. 

Der er gratis parkering lige foran døren. 

Se alle ledige hold i København her >>

Dronebevis i Aarhus

Adresse: VIA University College, Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Dronebevisuddannelsen i Aarhus foregår i moderne lokaler hos VIA University College. Det store og åbne campus ligger kun 5 kilometer fra Aarhus centrum og der er nem adgang dertil med både bus, tog og bil. 

VIA University College har blandt andet deres egen kantine hvor det vil være muligt at købe frokost og drikkevarer.

Der er masser af parkeringspladser på campus.

Se alle ledige hold i Aarhus her >>

Dronebevis i Aalborg

Adresse: Fyrkildevej 7, 9220 Aalborg Ø
Uddannelseslokationen i Aalborg, foregår i det helt nye Sundheds- og kvarterhus som råder over lækre møde- og undervisningslokaler. 

Undervisningslokalet ligger tæt på Aviators Modelflyvere hvor vi udfører den praktiske undervisning. Der er gratis parkering lige foran døren.

Se alle ledige hold i Aalborg her >>

Dronebevis i Odense

Adresse: Odin Havnepark, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C. 
Uddannelsen foregår ved Odin Havnepark, og er en af vores nyeste lokationer hvor du kan tage dit Dronebevis. På denne uddannelseslokation har vi et stort undervisningslokale med masser af plads og luft. Dette giver et godt indeklima til den bedste og mest optimale indlæring. 

Flyvetræningen foregår på Odense Modelflyveklub hvor der er opvarmet klubhus, overdækket terrasse med borde og bænke, samt ladestation.

Se alle ledige hold i Odense her >>

Dronebevis i Holstebro

Adresse: Holstebro Flyveklub, Sognstrupvej 17A, 7500 Holstebro 
I Holstebro kan du blive uddannet dronepilot. Vores undervisnings-lokale ligger i Holstebro Flyveklub, hvor der er direkte adgang ud til flyvepladsen. Vi kan derfor nemmere planlægge flyvning og undervisning ud fra vejrforholdene, ligesom der er mulighed for at sætte dronen i luften efter teoriundervisning. 

Flyvecentret er udover en modelflyveplads, også indrettet med landingsbane til bl.a. svævefly og ultra-let fly, som du også har mulighed for at blive pilot til. 

Flyvecentret har gæsteværelser, hvor der er mulighed for overnatning til billige penge. Kontakt os for mere information om dette.

Se alle ledige hold i Holstebro her >>

Dronebevis i Esbjerg

Adresse: ECH Park Hotel, Stormgade 200, 6700 Esbjerg
Uddannelseslokationen i Esbjerg, foregår på det nyrenoverede ECH Park Hotel som er centralt beliggende i Esbjerg. 

Parkering er på denne lokation også gratis, og lige foran døren. 

Næste hold i Esbjerg:
Se alle ledige hold i Esbjerg her >>

Er du klar til at tilmelde dig?