fbpx

3.497,- ekskl. moms

Natflyvning

Med natpåtegningsuddannelsen bliver du godkendt til at flyve med din drone om natten (mellem solnedgang og solopgang), i bymæssigt område.

Skal du have natpåtegning?

Har du behov for at udføre droneflyvninger i bymæssigt område om natten, skal du have en påtegning i dit eksisterende dronebevis, som giver dig lov til at flyve mellem solnedgang og solopgang. Uden natpåtegning er det ikke tilladt at flyve mellem solnedgang og solnedgang i byerne.

Det er særdeles velegnet at flyve om natten, hvis du skal udføre flyvninger med termiske kamera for at se bl.a. varmeudslip fra ejendomme og lækager i jernvarmerør under jorden.

Flere luftfotografer er også begyndt at flyve omkring solnedgang og solopgang, for at få de perfekte billeder af en flot sol og landskabet.

Uddannelsen

Uddannelsen består af 5 lektioner samt en praktisk prøve som afvikles samme aften/nat. Den starter ca. 3 timer før solnedgang og fortsætter ud på natten med praktisk prøve i mørke.

Når den praktiske prøve er bestået, udstedes der et nyt dronebevis til dig med natpåtegning.

Natpåtegningen dækker alle dronekategorier og følger med i forbindelse med en eventuelt opgradering til højere kategori.

Adgangskrav

Du skal have et Dronebevis i forvejen, samt erfaring i form af mindst 3 timers flyvning om natten uden for bymæssig bebyggelse. Se reglerne for flyvning uden for byerne på droneregler.dk

For at deltage på uddannelsen skal du have erhvervet dig et dronebevis i kategori 1A eller kategori 1B & 2. Du skal yderligere selv have fløjet 3 timer om natten uden for bymæssig bebyggelse, hvilket kan ske fuldt lovligt, så længe øvrige gældende regler overholdes.

Praktisk prøve til natflyvning

De praktiske prøver starter som udgangspunkt en time efter solnedgang praktiske prøver. 

Du skal kunne flyve din drone i ATTI-mode (uden GPS), og kunne navigere dronen ud fra dens lys. 

Vores eksaminator stiller dig nogle forskellige opgaver, og du får øjeblikkeligt svar på om du er bestået, eller skal aflægge prøven igen når du har fået mere træning. 

Du kan de se øvelser du skal mestre under praktisk prøve.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Aase Ramskov Jensen
Rigtig godt kursus, hvor man kom ned i dybden med reglerne.Rigtig god underviser, tingene bliver sagt så det er til og forstå og huske.Lækre lokaler og prima forplejning.
Thomas Reimann
Et struktureret kursus med en god instruktør, der besidder stor viden om flyvning med droner.