fbpx

Hold dig opdateret

Nyheder

Her kan du læse de omkring dronepilotuddannelsen, droneskolen samt nyt inden for lovgivning og regler omkring droneføring.

Tjekliste til droneflyvninger

Har du også svært ved at holde styr på alle de opgaver der skal klares, hver gang du skal ud og flyve med din drone? Her får du løsningen!Vi har hos MyDroneAcademy har lavet en tjekliste, som giver dig overblik over alle de ting du skal huske når du flyver.

Guide til EASA Drone-Regler

I denne guide vil jeg forsøge at forklare om de kommende EASA Drone regler. Læs om hvordan det vil påvirke dig som droneoperatør eller dronepilot. Reglerne forventes vedtaget i slutningen af 2018 og forventes at være indført senest omkring midten/slutningen af 2019.

Ny drone-bekendtgørelse fra 1 januar 2018

Der er kommet en opdatering til drone-bekendtgørelse som træder i kræft fra 1 januar 2018. I denne guide vil jeg beskrive de områder som er blevet ændret, så du ikke selv behøver at læse hele den nye bekendtgørelse igennem.

Er du klar til Dronebevis? Test dig selv

Nu kan du teste dig selv i en prøve som ligner den teoretiske prøve du skal op i til Dronebevisuddannelsen. Spørgsmålene er naturligvis ikke de samme, men stilen og sværhedsgraden minder om den som du kommer op i til Dronebevisuddannelsen.

4 Grunde til at vælge MyDroneAcademy

Der er mange gode grunde til at vælge MyDroneAcademy når du skal tage en dronepilot-uddannelse. Her har jeg listet de 4 vigtigste grunde, til at vælge MyDroneAcademy. Beståelsesgaranti, tilfredshedsgaranti, stor erfaring og personlig uddannelsesmappe. Læs mere her >>

Ny bekendtgørelse gør livet lettere for dronepiloten

Der er kommet en høring til en ny bydronebekendtgørelse som forventes at blive vedtaget til at træde i kraft 1 januar 2018.Generelt er det gode nyheder for dronepiloterne som er indehaver af et dronebevis, men der bliver også indført et krav som gør det mere besværligt at opnå et dronebevis efter 1 januar 2018.

Vedligeholdelse af dronebevis

Når du er indehaver af et Dronebevis, skal du jf. Bydronebekendtgørelsen §7. Stk. 3 kunne dokumentere mindst 4 timers flyvning fordelt over minimum 24 vellykkede flyvninger inden for det seneste år, for at bevare dit dronebevis. Denne guide giver dig tips til hvordan du kan vedligeholde dit dronebevis

Natflyvning med droner

For at må flyve med droner om natten i bymæssig bebyggelse, skal du have et særligt dronebevis. For at opnå det særlige dronebevis med natpåtegning, skal du deltage på Natpåtegningsuddannelsen som er en overbygning til dit dronebevis.Denne guide viser dig, hvordan du skal gøre.

Er du klar til at tilmelde dig?