fbpx

2.497,- ekskl. moms

Opgradering af dronebevis

Har du allerede et kategori 1A dronebevis kan du opgradere dit dronebevis til kategori 1B & 2 ved at aflægge en praktisk prøve. 

Opgradering af dronebevis

Når du har deltaget på dronebevis uddannelsen hos MyDroneAcademy, er der ikke krav om at du skal gennemgå yderligere uddannelse for at kunne opgradere dit dronebevis. Du skal blot kunne dokumentere 5 timers flyvning fordelt over 15 vellykkede flyvninger inden for de sidste 12 måneder.

Ønsker du undervisnings i praktisk flyvetræning inden du skal til den praktiske prøve, kan du bestille din egen personlige flyvetræner her.

Krav til opgradering

  • Du skal have og indsende gyldigt dronebevis.
  • Inden den praktiske prøve skal du indsende din logbog. Logbogen skal overholde kravene i bekendtgørelsen.
  • Du skal medbringe billede ID som kørekort/pas.
  • Du skal selv medbringe drone til prøven.
  • Dronen skal være i den dronekategori som prøven
    afholdes i.
  • Det er IKKE tilladt at aflægge praktisk prøve til dronekategori 1B og 2 med en Phantom eller Mavic drone, heller ikke ved at vægte dronen med ekstra udstyr.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Wayne Gausting
w.e.g.flight.dk
det har været et super godt kursus, instruktøren, Kursuslederen er rigtig gode til at formidle en ellers kedelig stof, lovgivning 🙂 på en sjov og positiv måde.samt prøv flyvning på Amager fælled var godt dog for lidt tid, da det begyndte at små regne, nu skal jeg bare øve mig på, at blive en sikker dronefører og øvelse gør mester som man siger.
Sæmund Tausen

MyDroneAcademy kan varmt anbefales, en rigtig god oplevelse. Dennis gjorte de tre dage med tør teori, spændende relevant og interesant, da han formåede relatere teorien til den “virkelige verden” på en sjov og let måde. Maden var også meget god og det var rigeligt, enest man kunne klage på var at tallærkene var for lille 🙂