fbpx

2.497,- ekskl. moms

Opgradering af dronebevis

Har du allerede et kategori 1A dronebevis kan du opgradere dit dronebevis til kategori 1B & 2 ved at aflægge en praktisk prøve. 

Opgradering af dronebevis

Når du har deltaget på dronebevis uddannelsen hos MyDroneAcademy, er der ikke krav om at du skal gennemgå yderligere uddannelse for at kunne opgradere dit dronebevis. Du skal blot kunne dokumentere 5 timers flyvning fordelt over 15 vellykkede flyvninger inden for de sidste 12 måneder.

Ønsker du undervisnings i praktisk flyvetræning inden du skal til den praktiske prøve, kan du bestille din egen personlige flyvetræner her.

Krav til opgradering

  • Du skal have og indsende gyldigt dronebevis.
  • Inden den praktiske prøve skal du indsende din logbog. Logbogen skal overholde kravene i bekendtgørelsen.
  • Du skal medbringe billede ID som kørekort/pas.
  • Du skal selv medbringe drone til prøven.
  • Dronen skal være i den dronekategori som prøven
    afholdes i.
  • Det er IKKE tilladt at aflægge praktisk prøve til dronekategori 1B og 2 med en Phantom eller Mavic drone, heller ikke ved at vægte dronen med ekstra udstyr.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Kim Kejlberg
Universitets hospitalet Risskov

Det var et rigtig fint kursus med engagerede lærer der gav os lette redskaber til ikke mindst at få teorien på plads rammen var Årslev kro der spillede ud med forplejning. I alt et kursus  fra MyDroneAcademy jeg kun kan anbefale Mvh Kim KejlbergFotograf.

Allan Niss

En virksomhed der kan deres kram, med 95% beståelse på det hold jeg deltog, grunden til den ikke var højere var at der var et par der ikke var 100% inde i dansk, og på tidspunktet var testen ren dansk.MyDroneAcadamy har nogle utrolig dygtige og grundige undervisere,  som kan lave en differencerende undervisning, og holde ens opmærksomhed selv om stoffet en gang i mellem bliver noget langhåret.