fbpx

Fra 25.000,- ekskl. moms.

Private hold

Ønsker din virksomhed at uddanne en række drone piloter, eller har du samlet dit eget hold, kan du få oprettet dit eget private undervisningshold hvor kun dig og dit team er til stede. De private holde dækker dronebevis 1A, 1B & 2.

Dit eget uddannelseshold

Ved at arrangere dit eget private dronebevis-hold opnår du en række fordele. Du har en fleksibilitet i at vælge, hvor og hvornår uddannelsen skal afholdes. Vi kan hjælpe med at arrangere lokaler rundt om i hele Danmark, ligesom vi også kommer ud til jer. Hvis en deltager på det private hold bliver forhindret, kan personen efterfølgende deltage gratis på et af vores åbne hold.

Ønsker du at uddannelsen skal afholdes om aften eller i weekenderne, kan vi også sagtens arrangere dette. Du bestemmer selv starttidspunktet, som passer bedst til dit private hold. 

Priser

Prisen for et privat 2-dags hold til kategori 1A koster 25.000,-.
Prisen for et privat 3-dags hold til kategori 1A, 1B & 2 koster fra 35.000,-

Der kommer et tillæg på kr. 1.000,- pr. person som skal aflægge praktisk prøve til Kategori 1B eller 2.

Der kan sættes op til 24 kursister på holdet – Det er ikke et krav, at alle kursister skal aflægge praktisk prøve, hvis de kun skal have Kategori 1A. 

Priseksempel: Der bookes et hold med 24 kursister hvoraf 4 af kursisterne ønsker at aflægge praktisk prøve til Kategori 1B+2. Prisen bliver derved 35.000,- + 4.000 (4x1.000) = 39.000,-

Alle priser er excl. moms, lokale, transport forplejning og evt. overnatning. 

Udstyr

Vi medbringer alt undervisningsmateriale og iPads. iPads udlånes til hver elev under uddannelsen. Vi medbringer også internet og Apple TV og kræver derfor blot et HDMI stik på en storskærm/projektor. Derudover anbefales det, at der er en tavle til rådighed til underviseren. 

Alle kursister bliver oprettet i vores elektroniske  uddannelses- mappe. Her kan hver kursist hjemmefra tilgå undervisnings- materiale, lovsamling, flyvekort m.m. 

Kursisterne har adgang til uddannelsesmappen både før, under og efter uddannelsen. I uddannelsesmappen kan kursisten også følge med i sine midtvejsprøver, teoriprøver og eventuelle praktiske prøver. 

Er du klar til at tilmelde dit hold?

Book ved at skrive en på email til info@mydroneacademy.com eller kontakt os på telefon 6915 4060.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Thomas Jønsson
DK-Drone360

4 stjerner er kun fordi man blev alt for mæt efter den voldsomme gode frokost,  så koncentration røg! Jeg har fløjet en del år, men mente tiden er til, at flyve lovligt, derfor havde jeg tilmeldt mig dronebeviskursus hos MyDroneAcademy. Det varmeget lærerigt, udviklende og super sjovt. Tak for god undervisning og nogle seriøse snakke. Vi ses til natpåtegning.

Allan Niss

En virksomhed der kan deres kram, med 95% beståelse på det hold jeg deltog, grunden til den ikke var højere var at der var et par der ikke var 100% inde i dansk, og på tidspunktet var testen ren dansk.MyDroneAcadamy har nogle utrolig dygtige og grundige undervisere,  som kan lave en differencerende undervisning, og holde ens opmærksomhed selv om stoffet en gang i mellem bliver noget langhåret.