fbpx

Fra 25.000,- ekskl. moms.

Private hold

Ønsker din virksomhed at uddanne en række drone piloter, eller har du samlet dit eget hold, kan du få oprettet dit eget private undervisningshold hvor kun dig og dit team er til stede. De private holde dækker dronebevis 1A, 1B & 2.

Dit eget uddannelseshold

Ved at arrangere dit eget private dronebevis-hold opnår du en række fordele. Du har en fleksibilitet i at vælge, hvor og hvornår uddannelsen skal afholdes. Vi kan hjælpe med at arrangere lokaler rundt om i hele Danmark, ligesom vi også kommer ud til jer.

Ønsker du at uddannelsen skal afholdes om aften eller i weekenderne, kan vi også sagtens arrangere dette. Du bestemmer selv starttidspunktet, som passer bedst til dit private hold. 

Priser

Prisen for et privat 2-dags hold til kategori 1A koster 25.000,-.
Prisen for et privat 3-dags hold til kategori 1A, 1B & 2 koster fra 35.000,-

Der kommer et tillæg på kr. 1.000,- pr. person som skal aflægge praktisk prøve til Kategori 1B eller 2.

Der kan sættes op til 24 kursister på holdet – Det er ikke et krav, at alle kursister skal aflægge praktisk prøve, hvis de kun skal have Kategori 1A. 

Priseksempel: Der bookes et hold med 24 kursister hvoraf 4 af kursisterne ønsker at aflægge praktisk prøve til Kategori 1B+2. Prisen bliver derved 35.000,- + 4.000 (4x1.000) = 39.000,-

Alle priser er excl. moms, lokale, transport forplejning og evt. overnatning. 

Udstyr

Vi medbringer alt undervisningsmateriale og iPads. iPads udlånes til hver elev under uddannelsen. Vi medbringer også internet og Apple TV og kræver derfor blot et HDMI stik på en storskærm/projektor. Derudover anbefales det, at der er en tavle til rådighed til underviseren. 

Alle kursister bliver oprettet i vores elektroniske uddannelsesmappe. Her kan hver kursist hjemmefra tilgå undervisningsmateriale, lovsamling, flyvekort m.m. 

Kursisterne har adgang til uddannelsesmappen både før, under og efter uddannelsen. I uddannelsesmappen kan kursisten også følge med i sine midtvejsprøver, teoriprøver og eventuelle praktiske prøver. 

Er du klar til at tilmelde dit hold?

Book ved at skrive en på email til info@mydroneacademy.com eller kontakt os på telefon 6915 4060.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Henrik Mark
Undervisningen er fantastik godt tilrettelagt, super stemning. MyDroneAcademy får mine varmeste anbefalinger
Kim Kejlberg
Universitets hospitalet Risskov

Det var et rigtig fint kursus med engagerede lærer der gav os lette redskaber til ikke mindst at få teorien på plads rammen var Årslev kro der spillede ud med forplejning. I alt et kursus  fra MyDroneAcademy jeg kun kan anbefale Mvh Kim KejlbergFotograf.