fbpx

7.797,- ekskl. moms

SORA, ConOps and Compliance Documentation 

Dybdegående gennemgang af SORA processen, ConOps og Compliance Documentation, samt individuel gennemgang af egne scenarier. Underviser er Anders la Cour-Harbo, lektor ved Aalborg Universitet, officiel JARUS rådgiver og en af landets absolutte kapaciteter indenfor SORA.

Kursusbeskrivelse

På dette 2-dags kursus får du en dybdegående gennemgang af SORA processen. Du lærer hvordan den skal forstås, hvordan kravene skal fortolkes og hvordan du udfærdiger Concept of Operations (ConOps) og Compliance dokumentation for at opnå flyvetilladelse i Specific kategorien.

Kurset foregår som udgangspunkt altid på dansk mens kursusmaterialet er på engelsk.

Hvad du kan bruge kurset til

Kursets formål er at bibringe dig viden og indsigt i SORA konceptet og den tilhørende dokumentation således, at du selv kan anvende SORA processen i relevante situationer og dermed selv kan udarbejde og indsende ansøgninger om flytilladelser til Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen.  

I forlængelse af begge kursusdage har du og de andre deltagere mulighed for at præsentere og få gennemgået egne scenarier for og med underviseren, som fx. kan rådgive dig om hvordan SORA skal tolkes i relation til at opnå flyvetilladelse.

Program

Under kurset gennemgås alle 10 trin i SORA processen, herunder diskussion af Risk Assessments (luft og jord) og de forskellige typer af risikoreduktion. Ligeledes gennemgås de 24 sikkerhedsforanstaltninger i SORA og hvordan du opfylder hver enkelt af dem, ligesom de nuværende standardscenarier fra JARUS og EASA diskuteres.

Compliance dokumentation gennemgås og diskuteres grundigt med særligt fokus på Operations Manual og Concept of Operations og hvordan disse opfylder kravene i SORA. Dette emne inkluderer operationelle procedurer, beredskabsplaner, nødprocedurer, mandskabstræning, udstyrsbeskrivelse, ugunstige operationsbetingelser, metoder til undgåelse af menneskelige fejl samt organisatorisk setup og sikkerhedskultur.

Dag 1 - Teori

09.00 – SORA introduktion
10.30 – SORA processen
13.00 – Compliance og standardscenarier
15.00 – Præsentation og gennemgang af egne scenarier (plenum eller individuelt)
18.00 – Dagen slutter

Dag 2 - Teori

09.00 – Operations Manual og Concept of Operations
10.30 – Procedurer og træning
13.00 – Mandskab og udstyr
15.00 – Teoriprøve (frivillig)
16.00 – Præsentation og gennemgang af egne scenarier (plenum eller individuelt)
17.00 – Dagen slutter

MyDroneAcademy SORA Certifikat

På den sidste uddannelsesdag aflægger du frivillig teoriprøve. Teoriprøven tages elektronisk på MyDroneAcadmy’s iPad system og du får øjeblikkeligt svar på, om du har bestået prøven. 

Du kan først aflægge teoriprøven ved uddannelsens afslutning. Prøven er ikke officiel og har kun til hensigt at evaluere kursistens forståelse af kurset. 

Efter du har bestået prøven får du udstedt Certificat der bevidner, at du har deltaget og forstået indholdet af kurset.

Højeste kvalitet

Vi ønsker ikke alene at give dig den bedst mulige uddannelse, vi ønsker også, at uddannelsen skal være en god oplevelse og et forum til at udvide dit netværk. Vores uddannelsesmateriale bliver jævnligt opdateret for at holde det ajour med nuværende regler og lovgivning.

Vi stiller iPads til rådighed under hele uddannelsesforløbet med uddannelsesmateriale og software, som løbende bliver opdateret med det nyeste indhold. Vores iPad system giver din instruktør mulighed for at åbne links, dokumenter og teoriprøver på din iPad, så du nemt kan følge med og fokusere på indholdet.

MyDroneAcademy’s Trygshedsgaranti

Vi er sikre på, at du får Danmarks bedste SORA Kursus hos MyDroneAcademy.

Vi stiller derfor 4 garantier for vores uddannelse, hvilket betyder, at du som kursist kan føle dig 100% tryg i dit valg, når du vælger os  som leverandør af dit SORA Kursus.

Beståelsesgaranti

Dette SORA Kursus jo en ikke en officiel uddannelse, men vi garantere stadig at kursisten består prøven.

Tilfredshedsgaranti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – du skal bare sige til inden du påbegynder teoriprøven.

Prisgaranti

Kan du finde et tilsvarende produkt til en lavere pris, får du et tilgodebevis på differencen + 300,-

Kvalitetsgaranti

Vi sælger ikke HW/SW.  Vi har udelukkende fokus på din uddannelse, derfor kan vi garanterer dig kvalitet i særklasse.

Mød nogle af vores kunder

Hør hvad vores kursister siger!

Lars Frederiksen
Privatperson
Super fed "kursus" 1A - god humoristisk indlæring fra Dennis. Klart anbefale MyDroneAcademy, får en høj 5ér herfra.
Mathias Holm
Super kursus. Kanon lækker frokost med højtbelagt smørrebrød, alt hvad man kunne drikke af kaffe, vand, juice, sodavand osv. Dennis forsøgte at gøre det underholdende da noget af det er lidt tungt stof der skal gennemlæses og alle bestod kurset. Der er god tid til at gå alt igennem og derudover også tid til at snakke om apps, diverse situationer osv. Klar anbefaling herfra.